Kombinationen af gammel og nyt

I en moderne verden hvor der bliver sat stor lid til forskning og den hastige udvikling af lægevidenskaben, har en lægevidenskab med tusindvis af år på bagen vist sig at have en plads ved siden af moderne maskiner og den nyeste medicin. Akupunktur har med klare beviser på dens effekt vundet et indpas på mange sygehuse og hos mange praktiserende læger, som et suplement til den medicin, som de kender meget til og selv bruger i deres hverdag.

Akupunktur har i de senere år vundet et enormt indpas, og der er flere hospitaler, som bruger akupunktur og akupunktører som et supplement til deres egne behandlinger.

Akupunktur består af at tynde nåle sætter kroppens energi og indre organer ind på den linie, hvor de skal ligge, for at kunne fungere bedst. Det er jo i bund og grund også de vestlige lægers ønske at alt fungerer, som det skal, og de ikke skal pille og ændre for meget ved kroppen eller sindet.

Moderne vestlig medicin har i mange år først fokuseret på at få symptomerne under kontrol og derefter behandle, så er du i en særlig risikogruppe eller i behandling for en sygdom, hvor akupunkur har en effekt, så er det bestemt en fordel at kombinere begge behandlinger.