Hvorfor gå rundt og have ondt

Der er mange lidelser, som en stor del af befolkninggen lider af som blandt andet slidgigt, migræner, spændingshovedpiner og lavt immunforsvar, som der ikke kan blive gjort noget ved hos lægerne. De er ikke magtesløse, men ofte er de nødt til at placere patienterne på stærk smertestillende, da de ikke har andre muligheder for behandling.

Det er dog ikke en holdning, vi deler, vi har på vores klinikker igen og igen bevist, at vi med akupunktur kan afhjælpe mange lidelser og afhjælpe patienter, som eller i deres hverdag ville være plaget af smerter, eller være nødt til at tage smertestillende jævnligt.

Der er heldigvis mange læger, som i dag har fået øjnene op for, at vi kan være et glimrende supplement til den behandling, som de selv giver, for når alt kommer til alt, så er vi og lægerne på samme side og ønsker at lindre og gøre folk raske i så vidt et omfang som muligt.

Så vores råd er, at hvis du tager en snak med din læge, og lægen ikke har noget at indvende mod at du kontakter os, så er måske noget som vil kunne hjælpe dig med i hverdagen. Vi står klar ved telefonerne til at rådgive og vejlede dig, så godt som vi kan.